Portal Literatura Fantástica

Libros publicados en 2006

Els millors contes de la literatura fantàstica

Els millors contes de la literatura fantàstica

TEXTO DE CONTRAPORTADA:

 

La literatura fantàstica, nascuda a Europa al segle X I X i en llengua anglesa, manifesta la tendència de la imaginació humana a plantejar situacions insòlites, extraordinàries i sobrenaturals que qüestionen les nostres conviccions més arrelades, basades en la ciència, la religió, el sentit comú i la moral instituïda. El fantàstic, pel seu aspecte transgressor, té adeptes destacats entre els lectors i els escriptors d'arreu del món. A Catalunya, però, es coneix poc.

 

D'aquí la importància i l'oportunitat d'aquesta antologia: la tria acurada de contes fins ara inèdits en la nostra llengua dóna una idea precisa de la literatura fantàstica, que va més enllà de la narrativa de pura evasió per reflexionar sobre qüestions com ara la naturalesa del temps, la causalitat, la identitat personal, la mort i (potser) la immortalitat.

 

Deixeu-vos guiar pels mestres indiscutibles del gènere -Poe, Maupassant, Mérirriée, Bierce, Dickens, M. R. James, W. W. Jacohs...- i endinseu-vos en els laberints intricats, vertiginosos i deliciosos de la gran literatura d'imaginació.

Compra este ejemplar